Δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου της  Πραγκαλάκη Ο.Ε

Η Πραγκαλάκη Ο.Ε  έχει δεσμευτεί να προστατέψει το ιδιωτικό σας απόρρητο και να αναπτύξει τεχνολογία που θα σας προσφέρει πλούσια και ασφαλή εμπειρία κατά τη χρήση του δικτύου. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο μεγαλύτερο μέρος της τοποθεσίας μας, χωρίς να μας δώσετε πληροφορίες για εσάς. Ωστόσο, μερικές φορές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες, προκειμένου να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε, και αυτή η δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου εξηγεί τον τρόπο συλλογής δεδομένων και χρήσης τους σε αυτές τις περιπτώσεις.

 Διαβάστε την πλήρη δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου Πραγκαλάκη Ο.Ε .

Χρησιμοποιώντας την τοποθεσία Πραγκαλάκη Ο.Ε, συμφωνείτε με τις πρακτικές που αφορούν τα δεδομένα, οι οποίες περιγράφονται σε αυτήν τη δήλωση.

  1. Συλλογή των προσωπικών σας στοιχείων:

 
Θα σας ζητήσουμε να μας παράσχετε τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν το άτομό σας (προσωπικά στοιχεία) ή που μας επιτρέπουν να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Σε γενικές γραμμές, οι πληροφορίες αυτές απαιτούνται όταν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό, να παραγγείλετε ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να συμμετάσχετε σε μια τοποθεσία ελεγχόμενης πρόσβασης ή κατά την αγορά και τη δήλωση προϊόντων της Πραγκαλάκη Ο.Ε. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από τη Πραγκαλάκη Ο.Ε περιορίζονται συχνά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη χώρα ή την περιοχή, αλλά ενδέχεται να περιλαμβάνουν και άλλες πληροφορίες, όταν απαιτούνται για την παροχή μιας υπηρεσίας που ζητήσατε.

Όταν αγοράζετε και εγκαθιστάτε ένα νέο προϊόν, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να κάνετε ηλεκτρονική δήλωση του προϊόντος που αγοράσατε. Κατά τη δήλωση της αγοράς σας, ενοποιούμε αυτές τις πληροφορίες δήλωσης με άλλες πληροφορίες που μας έχετε δώσει κατά τις προηγούμενες επισκέψεις σας στην τοποθεσία μας στο Web. Αυτό είναι το προσωπικό σας προφίλ.

2. Χρήση των προσωπικών σας στοιχείων
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τέσσερις βασικούς σκοπούς:

  •  Εύκολη χρήση της τοποθεσίας, χωρίς να χρειάζεται η εισαγωγή των προσωπικών σας στοιχείων περισσότερες από μία φορές.
  •     Γρήγορη εύρεση λογισμικού, υπηρεσιών ή πληροφοριών στην τοποθεσία της Πραγκαλάκη Ο.Ε.
  •     Δημιουργία και παροχή περιεχομένου που να ταιριάζει περισσότερο σε εσάς.
  •     Ειδοποίηση για αναβαθμίσεις προϊόντων, ειδικές προσφορές, ενημερωμένες πληροφορίες και άλλες νέες υπηρεσίες που παρέχει η Πραγκαλάκη Ο.Ε.

 
Η Πραγκαλάκη Ο.Ε  δεν θα κοινοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε καμία περίπτωση.

3. Έλεγχος των προσωπικών σας στοιχείων

 Όταν κάνετε εγγραφή ή μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία για άλλον σκοπό, η Πραγκαλάκη Ο.Ε  δεν θα κάνει κοινή χρήση αυτών των στοιχείων με τρίτα μέρη χωρίς την έγκρισή σας. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν παραπάνω.

 Η Πραγκαλάκη Ο.Ε  ενδέχεται κατά καιρούς να αποστέλλει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που θα σας πληροφορεί για θέματα τεχνικής εξυπηρέτησης σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που ζητήσατε. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την κατάργηση της εγγραφής σας από αυτήν την αλληλογραφία, καθώς θεωρείται βασικό στοιχείο της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει.

4. Στοιχεία για επικοινωνία

 Τα σχόλιά σας όσον αφορά αυτήν τη δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου είναι ευπρόσδεκτα. Επικοινωνήστε με τη Πραγκαλάκη Ο.Ε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω συμβατικού ταχυδρομείου.


Επικοινωνηστε μαζι μας

Η τηλεφωνική μας γραμμή τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη απο 9 π.μ - 9 μ.μ

Τηλέφωνο: 23820 - 26214

Επικοινωνηστε μεσω Outlook με την γραμμη υποστηριξης πελατων
Free Prestashop Modules